fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON!nekracht

 

ZON!nekracht biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De locatie ligt bij de voetbalvelden van SV Wippolder. We zitten in een ruimte onder de kantine. Wij beschikken over sportvelden, een sporthal en een fijne binnenruimte. Bij ons kunnen de kinderen allerlei activiteiten ondernemen. Sporten, knutselen, koken, buitenspelen, bouwen in de bouwhoek, lekker chillen. Het kan hier allemaal.

 

Wij bieden elke dag meerdere activiteiten aan. Je kunt kiezen uit een sport-, kook- of knutselactiviteit. Wil je daar niet aan mee doen, dan mag je natuurlijk ook zelf spelen. Lijkt het je leuk om bij ons op de NSO te komen? Kom dan gezellig een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

 

 

previous arrow
next arrow
Slider 

 

Onze medewerkers

 

 • Mike
 • Anouk
 • Isabel
 • Lola
 • Mike

  Mike

  Ik ben Mike. Na 6 jaar op een andere Sport BSO te hebben gewerkt , was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik houd veel van sporten en ben heel mijn leven al sportief. Mijn grootste hobby is en blijft toch wel voetbal, wat ik zelf ook al mijn hele leven doe. Na een paar voetbalclubs te hebben versleten, voetbal ik op dit moment bij S.V. Wippolder in het eerste. Vroeger was ik zelf altijd buiten te vinden en vond ik het prachtig om te voetballen, in bomen te klimmen of slootje te springen. Je zal mij dan ook vaak buiten zien met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen sportieve activiteiten doen en leren samenspelen. Ook ben ik altijd in voor een dolletje.
 • Anouk

  Anouk

  Ik ben Anouk en ik woon in Delfgauw. Ik ben begonnen in 2017 als stagiaire bij ZON! Sport Delft. Ik heb mijn Zorg en Welzijn opleiding behaald en ben dit jaar gestart met een BBL-opleiding als pedagogische medewerkster bij ZON! In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en doe ik leuke dingen met vriendinnen. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te spelen en om plezier te maken. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen het naar hun zin hebben.
 • Isabel

  Isabel

  Ik ben Isabel en sinds mijn stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvang en werk iedere vrijdag bij Sport Delftse Hout. Samen met mijn man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woon ik in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij mijn vader in de winkel, ben ik de kinderopvang in gegaan. Ik ben erg creatief en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Mijn dochters hebben eigen paarden waardoor ik ook veel buiten ben. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.
 • Lola

  Lola

  Mijn naam is Lola. Ik ben vanaf augustus 2018 werkzaam bij kinderopvang ZON! Ik heb Sport en Beweging gestudeerd aan het Mondriaan in Delft en ben sinds 2016 afgestudeerd bewegingsagoog. Mijn favoriete hobby is voetbal. Ik speel dit spelletje al van kleins af aan bij de gezelligste club in Delft; V.V. SEP. Als ik niet op het veld sta geef ik les in de sportschool als stepinstructrice. Als kind speelde ik altijd al buiten. Van voetballen op het grasveldje, spellen spelen op het pleintje en hutten bouwen tot aan kikkervisjes vangen. Haar in een staart en ik kwam met groene knieën thuis. ZON! spreekt mij dan ook aan omdat zij kinderen de ruimte bieden om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Wij zijn er om ze te begeleiden bij dit avontuurlijke proces en dit doe ik met veel plezier!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top