fbpx 

Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij ZON! Natuurlijk

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek midden in de Delfste Hout. Hier kunnen kinderen ongenegeerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.

 

portocabin voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Elena
 • Kay
 • Bram
 • Rosanne
 • Wil
 • Sanne
 • Elena

  Elena

  Na 28 jaar in de verstandelijk gezondheidzorg gewerkt te hebben, heb ik de overstap naar de Kinderopvang gemaakt. In 2011 ben ik gestart als locatiemanager van De Zonneburcht en vanaf oktober 2019 overgestapt naar ZON! Natuurlijk. Werken bij ZON! is een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Kinderen zijn allemaal (kleine) unieke mensjes die een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik voel mij gelukkig en op mijn plek bij ZON!. Het voelt als een voorrecht onderdeel te mogen zijn in hun leven. Bij de Zon worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Blije gezichten zijn mijn graadmeter. Aandacht geven, flexibiliteit, ervaringen opdoen, herinneringen maken zijn belangrijke items in mijn manier van werken. Het liefst doe ik alles net even iets anders. Verder ben ik moeder van Thomas, vrijwilliger bij de Cliniclowns, heb ik een volkstuin en ga ik graag naar het theater en de film met vrienden. Koken (en eten) en Italië zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Mijn droom is ooit nog een keer maanden door Italië zwerven.
 • Kay

  Kay

  Ik ben sinds maart 2015 werkzaam bij kinderopvang ZON! en heb het hier heel erg naar zijn zin. Voordat ik hier kwam werken, heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Mijn grootste hobby is voetballen. Dit doe ik bij Concordia in het eerste elftal. Verder heb ik aan breakdance gedaan en heb ik hier ook een aantal jaar les in gegeven. De dagen die ik werk zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.
 • Rosanne

  Rosanne

  Ik ben Rosanne en ben sinds 2016 werkzaam bij ZON! In 2012 heb ik de opleiding Onderwijsassistent afgerond. Daarna ben ik gaan reizen en in 2014 ben ik begonnen met de studie Dier- en Veehouderij aan de Hogeschool Inholland Delft. In 2018 heb ik die opleiding afgerond. Ik ben bij ZON! begonnen als invalkracht naast mijn studie. Inmiddels ben ik als vaste kracht werkzaam bij de locatie Delftse Hout. Ik houd van dieren, waar ik mij bij ZON! op verschillende manieren mee bezighoud. Het leuke aan werken bij ZON! vind ik om iedere dag te mogen doen wat je leuk vindt met de kinderen. Koken, knutselen, muziek of natuur, het mag allemaal!
 • Wil

  Wil

  Ik ben Wil de Visser getrouwd met Kees. Moeder van twee kinderen Erik en Anja en oma van twee kleinzoons Dani en Mitch. Geboren 4 juli 1952; oud he?! Maar ik voel me nog lang niet zo oud als ik ben hoor. Ik ben zorgzaam en doe graag gek met de kinderen. Koken met en voor de kinderen is ook iets waar we met elkaar van genieten. En voetbaltraining geven aan kinderen is ook echt iets wat bij mij hoort en houdt mij ook lekker jong.
 • Sanne

  Sanne

  Ik ben Sanne en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik op de locatie BijZON!der te vinden. Per 1 september 2019 ben ik werkzaam bij de mooie organisatie ZON! Ik kom vanuit een andere organisatie waar ik 10 jaar lang gewerkt heb. In die 10 jaar heb ik met de leeftijden van 0 tot 12 jaar gewerkt en daarnaast was ik ook werkzaam als assistent leidinggevende. Na 10 jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en die heb ik bij BijZON!der gevonden. De perfecte combinatie voor mij om naast mijn functie als locatie manager, ook nog vol enthousiasme op de groep te kunnen werken. Ik ben een enthousiaste, spontane, oplossingsgerichte meid die graag dingen samen doet met de kinderen, van niets iets maken en eigenlijk is voor mij niks te gek. Het enthousiasme van de kinderen, hun ideeën, hun plannen, dat motiveert mij om iets moois samen neer te zetten. Sporten, bouwen, vies worden, knutselen, muziek, beauty-middag noem het maar op, ik doe in elk geval gezellig mee!!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top