fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! Natuurlijk

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek midden in de Delfste Hout. Hier kunnen kinderen ongegeneerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.

 

portocabin voorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Elena
 • Kay
 • Bram
 • Irene
 • Martine
 • Elena

  Elena

  Na 28 jaar in de verstandelijk gezondheidzorg gewerkt te hebben, heb ik de overstap naar de Kinderopvang gemaakt. In 2011 ben ik gestart als locatiemanager van De Zonneburcht en vanaf oktober 2019 overgestapt naar ZON! Natuurlijk. Werken bij ZON! is een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Kinderen zijn allemaal (kleine) unieke mensjes die een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik voel mij gelukkig en op mijn plek bij ZON!. Het voelt als een voorrecht onderdeel te mogen zijn in hun leven. Bij ZON! worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Blije gezichten zijn mijn graadmeter. Aandacht geven, flexibiliteit, ervaringen opdoen, herinneringen maken zijn belangrijke items in mijn manier van werken. Het liefst doe ik alles net even iets anders. Verder ben ik moeder van Thomas, vrijwilliger bij de Cliniclowns, heb ik een volkstuin en ga ik graag naar het theater en de film met vrienden. Koken (en eten) en Italië zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Mijn droom is ooit nog een keer maanden door Italië zwerven.
 • Kay

  Kay

  Ik ben sinds maart 2015 werkzaam bij kinderopvang ZON! en heb het hier heel erg naar zijn zin. Voordat ik hier kwam werken, heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Mijn grootste hobby is voetballen. Dit doe ik bij Concordia in het eerste elftal. Verder heb ik aan breakdance gedaan en heb ik hier ook een aantal jaar les in gegeven. De dagen die ik werk zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.
 • Irene

  Irene

  Mijn naam is Irene en ik woon samen met mijn hondje Leia in Delft. Sinds februari volg ik de BBL-opleiding: gespecialiseerd pedagogisch medewerker, bij ZON! Natuurlijk. Als kind was ik bijna altijd in het bos achter onze volkstuin te vinden. Hutten bouwen, bootje varen of op ontdekkingstocht. Mijn ouders keken nooit vreemd op wanneer ik weer eens kleddernat of onder de modder thuis kwam. In mijn vrije tijd ga ik dan ook het liefst wandelen of kamperen met mijn hond samen. Daarnaast houdt ik mij ook bezig met muziek en theater, hierin geef ik ook les! Het allerleukste aan ZON! vind ik dat de kinderen de ruimte krijgen om zelf te doen, te ontdekken en te beslissen. Dat maakt dat geen één dag hetzelfde is.
 • Martine

  Martine

  Ik ben Martine en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag het vaste gezicht bij de Scharrelpeuters. Daarnaast ben ik nu op donderdag ook aanwezig bij de BSO bij ZON! Natuurlijk. In 2003 heb ik mijn opleiding HBO orthopedagogiek afgerond. In mijn vrije tijd geef ik les aan kinderen over de omgang en communicatie met paarden. Ik vind het dan ook leuk om de peuters mee te nemen naar de paarden en met ze kennis te laten maken. Daarnaast ga ik graag onze mooie tuin in om samen met de peuters te ontdekken wat daar allemaal te beleven is, spelen met modder, op zoek naar insecten, klimmen en klauteren.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top