fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij ZON! Groen

 

Deze locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie ligt op een fantastische plek aan de rand van Delfgauw. Hier kunnen kinderen ongegeneerd hun gang gaan. Rennen, klimmen, spelen in de modder, bouwen of gewoon even helemaal niks. Het kan hier allemaal.

 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar u de ruimte kan kiezen die u graag wilt zien.groendelfgauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers

 

 • Shirley
 • Isabel
 • Shirley

  Shirley

  Ik ben Shirley en ik werk sinds december 2015 bij ZON! Groen. In 2010 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent en daarna ben ik de kinderopvang in gerold. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Rijswijk, samen met mijn vriend. Sinds mijn zesde jaar ben ik lid van Scoutinggroep De Jaguars. Na 11 jaar leiding te hebben gegeven, ben ik daar nu praktijkbegeleider. Naast ZON! Kinderopvang werk ik ook nog bij mijn moeder in haar bedrijf. Zij heeft een speciaalzaak in Rijswijk. Wat zo leuk is aan ZON!, is de afwisseling. Samen met de kinderen spelletjes doen, koken, creatief aan de slag en vooral lekker naar buiten (en dan lekker vies worden). Bij ZON! is elke dag anders!
 • Isabel

  Isabel

  Ik ben Isabel en sinds mijn stage in oktober 2017 werkzaam bij ZON! Kinderopvang en werk iedere vrijdag bij Sport Delftse Hout. Samen met mijn man en twee meiden, die vroeger zelf ook bij ZON! leuke avonturen hebben beleefd, woon ik in Delfgauw. Na 30 jaar in de bloemen gewerkt te hebben, waaronder 20 jaar bij mijn vader in de winkel, ben ik de kinderopvang in gegaan. Ik ben erg creatief en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Mijn dochters hebben eigen paarden waardoor ik ook veel buiten ben. En hoe leuk is het, om samen met de kinderen de dieren bij ZON! te verzorgen en de omgang met dieren positief te stimuleren.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top