Meer informatie? 0617511226

 

Op onze natuurlijke locatie in de Delftse Hout lanceren wij de eerste peuterscharrelplek van Nederland: ZON! Scharrelpeuters. Een veilige plek in de natuur waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. We weten dat natuurbeleving belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderzoek toont dat ook aan. 

 

Op deze plek maakt uw kind kennis met de vogels, met insecten, met groei en bloei van planten en bomen. Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan. Samen in de bakfiets of met elkaar wandelen. Naar de kinderboerderij, de Papaver, of het arboretum. De Delftse Hout heeft veel te bieden. 

 

Op  zaterdag 18 mei nodigen we peuters (met hun ouders) uit om naar de open dag te komen. Peuters kunnen lekker scharrelen en ouders kunnen onder het genot van een kop koffie of thee vragen stellen aan onze medewerkers over deze unieke scharrelplek. De open dag is van 10:00 tot 12:00. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u inschrijven klik dan op deze link: [inschrijven]

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve dag opvang van 8.00 uur tot 13.00 uur.  Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten. Het uurtarief voor de peuterscharrelplek is € 8,10. Dit is inclusief de luiers en een gezonde lunch. Kinderen van ouders die al kinderen bij ZON! hebben (gehad) hebben voorrang, we hebben 16 plekjes per dag. 

 

 

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270, 2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top