fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Op deze mooie locatie in Den Hoorn lanceren wij de tweede peuterscharrelplek van Nederland: Scharrelpeuters Bij ZON! Thuis. Een plek waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen.

 

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen van ’s morgens 8.00 uur tot 13.00 uur op ontdekking in de uitdagende tuin van Bij ZON! Thuis. Iedere dag starten we gezamenlijk met een echt kampvuur, waarna we alle dieren op het terrein goedemorgen gaan zeggen. Er is van alles te ontdekken. Zo gaan we groentes kweken in onze eigen moestuin, bakken we zandtaartjes in de modderkeuken en gaan we op avontuur door het peuterbos. Lekker buiten bezig zijn, bij de dieren en de plantjes, zien wat de wereld te bieden heeft. “Ook voor kinderen die eigenlijk geen opvang nodig hebben is het een mooie uitdaging, een verrijking voor de rest van hun leven."

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve-dagopvang van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten.

 

Benieuwd geworden naar deze bijzondere plek?

Voor vragen kunt mailen of bellen naar Saskia Bodde, locatiemanager van Bij ZON! Thuis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 06-83940249

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Onze medewerkers

 • Saskia
 • Naomi
 • Bram
 • Yvette
 • Jamy
 • Kim
 • Saskia

  Saskia

  “Mam, wat ben ik blij dat jij bij ZON! bent gaan werken! Ik vind het zo leuk!” Dit was de reactie van mijn dochter na een week op de naschoolse opvang van Bij ZON! Thuis. Het is heel fijn om deze reactie aan het eind van de dag van je kind te krijgen. Dit is voor mij een reden geweest om in de kinderopvang te gaan werken. Naschoolse opvang moet voor ieder kind een plek zijn waar veel vriendjes gemaakt worden, waar je je verhaal kwijt kan en uitgedaagd wordt om je talenten te ontwikkelen. Ik vind het heel bijzonder dat ik hier een rol in mag spelen. Naast mijn werk bij ZON! ben ik één van de oprichters van Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn. Hier organiseer ik diverse cursussen in kunst en cultuur, zoals dans, muziek en kunst. Muziek is een grote passie van mij die ik graag met de kinderen wil delen. Luisteren, een instrument bespelen of zingen. Muziek raakt je, doet je verwonderen, verbazen, herinneren en het verbind je met anderen.
 • Naomi

  Naomi

  Ik ben Naomi en werk sinds 2013 bij ZON! Het allerleukste van ZON! vind ik dat zowel het kind als het personeel lekker zich zelf kan zijn. Bij ZON! heb je daarom ook veel verschillende mensen met verschillende kwaliteiten. Je kan hierdoor veel van elkaar leren en dit ook weer doorgeven aan de kinderen. Zelf vind ik het leuk om lekker buiten te zijn en samen met de kinderen te koken of te knutselen. Deze combinatie maakt een ZON! werkdag voor mij perfect.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.
 • Yvette

  Yvette

  Hoi ik ben Yvette van Zeijl en werk sinds 1 november 2020 bij ZON!. De afgelopen 9 jaar heb ik bij een ander kindercentrum in de buitenschoolse opvang gewerkt en daar deed ik daarbij ook de Peuterwerkplaats. Deze combinatie ga ik nu ook bij Bij ZON! Thuis doen en daar ben ik erg blij mee. Zelf vind ik het werken met verschillende leeftijden en de activiteiten die je met de kinderen kan doen het aller leukste. Hierdoor is elke dag weer anders en beleven we elke dag weer een mooie leerzame dag met elkaar. Wat mij aansprak aan ZON! is de super mooie en uitdagende locaties die ik heb mogen zien. De kinderen kunnen hier zoveel leuke en uitdagende dingen doen daar wordt iedereen toch enthousiast en gelukkig van.
 • Jamy

  Jamy

  Ik ben Jamy en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Delft waar ik ben geboren en tot vandaag de dag nog steeds met veel plezier woon. Na ruim 3 jaar in een salon te hebben gewerkt en een opleiding tot interieur stylist te hebben gevolgd, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via ZON! heb ik de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ niveau 4 gevolgd. Ik werk op de NSO Bij ZON! Thuis, maar ik ben op woensdag ook bij de kleintjes van de Zonneburcht te vinden. Van een potje voetbal naar luiers verschonen. De combinatie van de twee leeftijdsgroepen vind ik heel leuk! Ik hoop nog veel te leren bij ZON! (en van de kinderen) en kijk uit naar wat de toekomst brengt!
 • Kim

  Kim

  Wat een geluk dat ik deze fijne werkplek heb gevonden. Sinds september 2020 werk ik met veel plezier bij ZON!. We hebben een heel divers team wat het extra leuk maakt. De kinderen kunnen bij ZON! vanuit hun eigen interesse en motivatie kiezen, meedenken en beslissen. Ik denk dat kinderen hier na een dag school behoefte aan hebben en daarom zou ik niet meer op een andere manier willen werken. Ik geniet er van om veel buiten te zijn met de kinderen. Samen de dieren verzorgen, koken in het kinderkookcafé of werken in het atelier doe ik ook erg graag. Na een paar jaar als coördinator te hebben gewerkt bij een kinderopvangorganisatie op de boerderij in Friesland werk ik nu weer op de groep en dat bevalt heel erg goed. In het verleden heb ik verschillende opleidingen gevolgd. O.a. een agrarische opleiding, logistieke opleiding bij de Koninklijke Marine en een SPW-4 opleiding. Bij ZON! Thuis ben ik dus echt wel op mijn plek!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top