fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Op deze mooie locatie in Den Hoorn lanceren wij de tweede peuterscharrelplek van Nederland: Scharrelpeuters Bij ZON! Thuis. Een plek waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen.

 

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen van ’s morgens 8.00 uur tot 13.00 uur op ontdekking in de uitdagende tuin van Bij ZON! Thuis. Iedere dag starten we gezamenlijk met een echt kampvuur, waarna we alle dieren op het terrein goedemorgen gaan zeggen. Er is van alles te ontdekken. Zo gaan we groentes kweken in onze eigen moestuin, bakken we zandtaartjes in de modderkeuken en gaan we op avontuur door het peuterbos. Lekker buiten bezig zijn, bij de dieren en de plantjes, zien wat de wereld te bieden heeft. “Ook voor kinderen die eigenlijk geen opvang nodig hebben is het een mooie uitdaging, een verrijking voor de rest van hun leven."

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve-dagopvang van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten.

 

Benieuwd geworden naar deze bijzondere plek?

Op woensdag 9 en vrijdag 11 september 2020 van 9.00-10.30 ben u welkom om samen met uw peuter kennis te komen maken. Locatie: Bij ZON! Thuis, Lookwatering 62 in Den Hoorn.

Voor vragen kunt mailen of bellen naar Saskia Bodde, locatiemanager van Bij ZON! Thuis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 06-83940249

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Onze medewerkers

 • Saskia
 • Falco
 • Freek
 • Joyce
 • Petra
 • Naomi
 • Rick
 • Vivian
 • Marieke
 • Linda
 • Daan
 • Sophie
 • Kim
 • Saskia

  Saskia

  “Mam, wat ben ik blij dat jij bij ZON! bent gaan werken! Ik vind het zo leuk!” Dit was de reactie van mijn dochter na een week op de naschoolse opvang van Bij ZON! Thuis. Het is heel fijn om deze reactie aan het eind van de dag van je kind te krijgen. Dit is voor mij een reden geweest om in de kinderopvang te gaan werken. Naschoolse opvang moet voor ieder kind een plek zijn waar veel vriendjes gemaakt worden, waar je je verhaal kwijt kan en uitgedaagd wordt om je talenten te ontwikkelen. Ik vind het heel bijzonder dat ik hier een rol in mag spelen. Naast mijn werk bij ZON! ben ik één van de oprichters van Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn. Hier organiseer ik diverse cursussen in kunst en cultuur, zoals dans, muziek en kunst. Muziek is een grote passie van mij die ik graag met de kinderen wil delen. Luisteren, een instrument bespelen of zingen. Muziek raakt je, doet je verwonderen, verbazen, herinneren en het verbind je met anderen.
 • Falco

  Falco

  Tijdens mijn studie liep ik stage bij een natuur BSO. Deze stage heeft mij in laten zien dat ik kinderen weer wil leren spelen. Niet achter een schermpje maar op avontuur gaan, ervaringen opdoen, beleven en uitdagingen aangaan. Zo kwam ik bij ZON! terecht. ZON! is voor mij de plek waar kinderen dit allemaal aangeboden krijgen. Maar voor mezelf is hier het fijnst dat ZON! niet stilstaat. Elke dag valt er iets nieuws te behalen en te leren. Ik vind het leuk om met kinderen het bos in te gaan en de natuur te ontdekken maar ook om verstoppertje spelen of om gek te doen. Een potje voetbal doe ik ook graag. Op de locatie vind ik sfeer het belangrijkste, zodat kinderen het gevoel hebben dat ze ook echt vrije tijd hebben en dat wij ons allemaal op ons gemak voelen: kinderen, leiding en ouders. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Onderwijsassistent zodat ik kinderen niet alleen een leuke vrije tijd kan geven maar ook een leuke schooltijd. Stil zitten is niet mijn ding dus in mijn vrije tijd ga ik regelmatig op mijn mountainbike een rondje geocachen. Mijn droom is om midden in de natuur in een yurt te wonen.
 • Freek

  Freek

  Ik ben Freek en ik werk sinds 2017 bij ZON! Ik ben begonnen als stagiair en ik ben na de opleiding Sport en Bewegen bij ZON! komen werken. 'S ochtends werk ik in een verkoop team in Honselersdijk. Ik ben op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag te vinden Bij ZON! Thuis. Ik vind het heel leuk om de kinderen te helpen met hun creatieve ideeën en fantasieën, maar vind het ook altijd leuk om met de kinderen te sporten of andere activiteiten te doen. Zelf speel ik onderwaterhockey en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Ik ben dus altijd wel ergens mee bezig.
 • Joyce

  Joyce

  Mijn naam is Joyce en ik werk met heel veel plezier Bij ZON! Thuis. Waarom? Omdat je je bij ZON! gewoon kind kan zijn (en ik ook weer een beetje). Werken in het atelier met de kinderen is echt een feest voor mij. Ik zie dan allemaal kunstenaars ontstaan. Elk kind is een kunstenaar! Wat ik ook leuk vind is gewoon lekker met de kinderen gesprekjes voeren, maak mij niet uit waarover. Heerlijk onder het wandelen in de natuur, of gewoon tijdens het spelen in de speeltuin. Kinderen uitdagen om hun grenzen te verleggen geeft mij ook heel veel voldoening. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met mindfulness en mag dit ook binnen ZON! integreren! Ik ben ook gek op dieren, heb zelf een border collie hond waar ik veel mee op pad ben. Ook tuinieren en wandelen in Oostenrijk behoren tot mijn grote hobby's.
 • Petra

  Petra

  Hallo! Mijn naam is Petra. Elke dag ben ik weer onder de indruk, wat ik allemaal beleef met de kinderen. Er is zoveel te doen. De kinderen kunnen kiezen, wat ze leuk vinden. Wat ik zo mooi vindt, is dat we de kinderen volgen. In hun ideeën en wat er leeft. Ik ben zelf overal te vinden. Samen met de kinderen de dieren verzorgen, ontspannen tijdens mindfulnes, knutselen in het atelier, koken in het kinderkookcafe. Alles kan! Ook dans ik graag met de kinderen. Een spel op muziek, een dansje aanleren of samen danspassen verzinnen. Ik vind het belangrijk om het kind echt te zien. Dan ontstaan er zulke mooie situaties en zullen kinderen je verwonderen.
 • Naomi

  Naomi

  Ik ben Naomi en werk sinds 2013 bij ZON! Het allerleukste van ZON! vind ik dat zowel het kind als het personeel lekker zich zelf kan zijn. Bij ZON! heb je daarom ook veel verschillende mensen met verschillende kwaliteiten. Je kan hierdoor veel van elkaar leren en dit ook weer doorgeven aan de kinderen. Zelf vind ik het leuk om lekker buiten te zijn en samen met de kinderen te koken of te knutselen. Deze combinatie maakt een ZON! werkdag voor mij perfect.
 • Rick

  Rick

  Mijn naam is Rick en ik werk met alle plezier bij kinderopvang ZON! Na de opleiding onderwijsassistent gedaan te hebben was ik op zoek naar nog meer uitdaging, hiermee kwam kinderopvang ZON! op mijn pad en ben ik de studie Sportkunde gaan doen. Dit valt goed met elkaar te combineren want bij ZON! kunnen ze sporten tot knutselen. De kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen gaan doen elke dag. Persoonlijk vind ik de sportactiviteiten dan wel het leukst, op deze manier leren de kinderen op een goede manier te sporten en met elkaar samen te werken. Dit vond ik vroeger zelf ook het leukst en op deze manier ontwikkelen ze zichzelf!
 • Vivian

  Vivian

  Ik ben Vivian, een ongewone naam voor een man hier in Nederland. Ik kom namelijk uit Schotland maar woon hier nu al sinds 2008 en ben getrouwd met een Nederlandse. Ik ben musicus - componist en pianist maar ik vind werken met kinderen en de natuur ook heel leuk werk. Soms maak ik ook muziek met de kinderen op ZON - trommelen of zingen - en ik heb ook een aantal andere muzikale projecten gedaan. Bij de Zonneburcht maakt ik bijvoorbeeld een muzikaal schilderij. Het schilderij speelde opgenomen geluiden af als het aangeraakt werd. Mijn twee kinderen - Ilana, en Adira,- vinden het ook heel leuk op ZON!.
 • Marieke

  Marieke

  Hoi, Ik ben Marieke en werk sinds kort bij het Kinderkookcafe, waar ik in het atelier sta. Ik heb op latere leeftijd de kunstacademie in Den Haag kunnen volgen en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik geef les op de VAK en op scholen. En met veel plezier werk ik in het atelier van het ZON! kinderkookcafe. Ik ben onder de indruk van deze prachtige locatie en de vele spelmogelijkheden die de kinderen hier hebben. In het atelier wordt ik blij als de kinderen op hun eigen manier knutselen met alle mooie materialen die voorhanden zijn. Ik kijk goed naar het kind en help ze een stapje verder in hun creatieve ontwikkeling.
 • Linda

  Linda

  Ik ben Linda van Marrewijk en werk sinds september 2019 bij ZON!. De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier bij kindercentrum ’ t Kickertje’ in de buitenschoolse opvang gewerkt. Mijn switch naar ZON! is een spontane keuze. Ik kreeg van Saskia een rondleiding en was zo ontroerd door de aandacht waarmee de nieuwe locatie is ingericht dat ik mezelf hoorde vragen: “heb je geen vacatures?” en van het een kwam het ander. Van het werken met kinderen in de natuur met dieren word ik wel heel blij, ik weet zeker dat we heel veel met en van elkaar gaan leren.
 • Daan

  Daan

  Mijn naam is Daan en werk sinds Juli 2020 bij ZON!. Na het behalen van de opleiding onderwijsassistent ben ik gelijk aan de slag gegaan bij ZON!. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte en de tijd krijgen om hun te kunnen/mogen ontwikkelen. De visie van ZON! past hier perfect bij, dit is ook een van de grootste redenen waarom ik hier ben komen werken. Ik ben aangenomen als pedagogisch medewerker en ik werk op maandag tot en met donderdag. Naast de kinderen hun gang te laten gaan vind ik het heel leuk om sportief en actief bezig te zijn met de kinderen. Ik doe graag mee met de kinderen en vind het belangrijk dat ze zich veilig voelen op de opvang.
 • Sophie

  Sophie

  Toen ik in verwachting was van mijn oudste en op zoek was naar een goede opvang kwam ik door een tip van mijn zus (de Zonneburcht is zo mooi en leuk!) bij ZON! terecht. En ZON! heeft sindsdien een plekje in mijn hart. En omdat ik 3 kinderen thuis wel genoeg vind, was solliciteren bij ZON! de volgende stap Je vindt mij en mijn jongens vaak in het bos, op het strand of lekker kletsend op de bank na een drukke schooldag. Ik hou ook van koken en knutselen en ik neem dat dan ook graag mee naar ZON! Gezien worden als kind is een van de dingen die ik erg belangrijk vind tijdens opgroeien en ik ben blij dat dit ook echt kan bij ZON!
 • Kim

  Kim

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top