fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Op deze mooie locatie in Den Hoorn lanceren wij de tweede peuterscharrelplek van Nederland: Scharrelpeuters Bij ZON! Thuis. Een plek waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen.

 

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen van ’s morgens 8.00 uur tot 13.00 uur op ontdekking in de uitdagende tuin van Bij ZON! Thuis. Iedere dag starten we gezamenlijk met een echt kampvuur, waarna we alle dieren op het terrein goedemorgen gaan zeggen. Er is van alles te ontdekken. Zo gaan we groentes kweken in onze eigen moestuin, bakken we zandtaartjes in de modderkeuken en gaan we op avontuur door het peuterbos. Lekker buiten bezig zijn, bij de dieren en de plantjes, zien wat de wereld te bieden heeft. “Ook voor kinderen die eigenlijk geen opvang nodig hebben is het een mooie uitdaging, een verrijking voor de rest van hun leven."

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve-dagopvang van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten.

 

Benieuwd geworden naar deze bijzondere plek?

Voor vragen kunt mailen of bellen naar Saskia Bodde, locatiemanager van Bij ZON! Thuis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 06-83940249

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Onze medewerkers

 • Saskia
 • Naomi
 • Bram
 • Saskia

  Saskia

  “Mam, wat ben ik blij dat jij bij ZON! bent gaan werken! Ik vind het zo leuk!” Dit was de reactie van mijn dochter na een week op de naschoolse opvang van Bij ZON! Thuis. Het is heel fijn om deze reactie aan het eind van de dag van je kind te krijgen. Dit is voor mij een reden geweest om in de kinderopvang te gaan werken. Naschoolse opvang moet voor ieder kind een plek zijn waar veel vriendjes gemaakt worden, waar je je verhaal kwijt kan en uitgedaagd wordt om je talenten te ontwikkelen. Ik vind het heel bijzonder dat ik hier een rol in mag spelen. Naast mijn werk bij ZON! ben ik één van de oprichters van Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn. Hier organiseer ik diverse cursussen in kunst en cultuur, zoals dans, muziek en kunst. Muziek is een grote passie van mij die ik graag met de kinderen wil delen. Luisteren, een instrument bespelen of zingen. Muziek raakt je, doet je verwonderen, verbazen, herinneren en het verbind je met anderen.
 • Naomi

  Naomi

  Ik ben Naomi en werk sinds 2013 bij ZON! Het allerleukste van ZON! vind ik dat zowel het kind als het personeel lekker zich zelf kan zijn. Bij ZON! heb je daarom ook veel verschillende mensen met verschillende kwaliteiten. Je kan hierdoor veel van elkaar leren en dit ook weer doorgeven aan de kinderen. Zelf vind ik het leuk om lekker buiten te zijn en samen met de kinderen te koken of te knutselen. Deze combinatie maakt een ZON! werkdag voor mij perfect.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top