fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij Kindercentrum De Zonneburcht

 

Welkom bij ons Kindercentrum De Zonneburcht.

Elke groep wordt begeleid door een vast team van pedagogisch medewerkers en ieder kind heeft een eigen mentor.

Deze locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Bij De Zonneburcht worden de jongste baby’s opgevangen in een horizontale groep. De rust en de aandacht voor het eigen ritme van de baby’s zijn hiermee gewaarborgd. De drie leeftijdsgroepen hebben hun eigen stamgroep: de babygroep voor kinderen van 0 tot 12 maanden, de dreumesgroep voor kinderen van 12 maanden tot 2 jaar en de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar op kan klikken om vervolgens linksbovenin de verschillende ruimtes te kiezen.

 

Heeft u buiten onze reguliere openingstijden noodopvang nodig? Mail dan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij kijken dan samen met de andere  kinderopvangorganisaties of we iets voor u kunnen betekenen. 

[klik hier] voor de tarieven van Kindercentrum De Zonneburcht (KDV)

 

zonneburcht pano

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mirjam
 • Erika
 • Bernadet
 • Anja
 • Petra
 • Chantal
 • Charlotte
 • Tamara
 • Ivar
 • Xandra
 • Äysegul
 • Patricia
 • Casper
 • Annemieke
 • Sylvie
 • Mirjam

  Mirjam

  Na lange tijd in de ouderenzorg te hebben gewerkt, merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om mensen naar het einde van hun leven te moeten begeleiden. Ik dacht; dit roer moet om! Ik wil mensen aan het begin van hun leven begeleiden, deze mooie wijde wereld in! Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan als pedagogisch medewerker ben ik sinds oktober 2019 werkzaam als locatiemanager bij Kindercentrum de Zonneburcht. Naast het plekje in de zon, waar mijn favoriete voetbalclub wekelijks over zingt, heb ik ook echt mijn plekje bij ZON! gevonden. Een tweede thuis waar ik elke dag weer mijn creativiteit en positieve energie kwijt kan. In alle druk(te) van tegenwoordig vind ik het heel belangrijk om regelmatig samen met de peuters te genieten van een rustmoment door middel van mindfulness, een boekje voorlezen en bijzondere gesprekken te voeren. Maar uiteraard kunnen jullie mij ook kruipend in de babygroep vinden, of in de tuin met de dreumesen! Elke dag kent weer bijzondere momenten omdat het werken met kinderen nou eenmaal bijzonder mooi is!
 • Erika

  Erika

  Ik ben Erika en moeder van 3 kinderen. Ik ben begonnen als invalkracht en doorgestroomd als Pm-er bij de BSO Sport Delft (Wippolder) waar ik de tussenschoolse opvang coordineerde. Ik deed dit alles met heel veel plezier. In mei 2011 ben ik bij vanaf de eerste dag De Zonneburcht gaan werken. Het eerste jaar heb ik bij de babygroep gestaan, daarna een aantal jaren peutergroep en nu sta ik weer bij de babygroep. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij ZON! is dat je veel eigen inbreng hebt en het een gezellige familie is! Zo af en toe eens invallen bij andere locaties vind ik ook leuk. Wat ik belangrijk vind aan mijn werk is het vertrouwen krijgen van de kinderen en de ouders, zodat ze zich thuis en veilig kunnen voelen om zich zo verder te kunnen ontplooien. Mijn doel voor de toekomst... coaching om te laten zien wat ik in mijn mars heb.
 • Bernadet

  Bernadet

  Ik heb 13 jaar gewerkt op een dagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen in Naaldwijk. Toen mijn oudste dochter naar school ging heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Inmiddels zijn mijn dochters 19 en 22 jaar. In 2014 ben ik gestart bij ZON als invalkracht op de Zonneburcht waar ik inmiddels al een aantal jaren vast op de dreumesgroep werk. ZON is anders dan andere kinderopvang organisaties, bij ZON mag je als leidster en kind jezelf zijn en ontwikkelen. Ik ben graag met de kinderen op gelijke ooghoogte lekker buiten bezig in de tuin, snoeien, onkruid wieden, plantjes poten en je samen verwonderen bij wat je dan allemaal tegenkomt aan kleine beestjes, mooie blaadjes of pluisjes op de wind. In de modder spelen, eropuit met de bolderkar of bakfiets, knutselen, snoezelen, of spelen met kosteloos materiaal, ik ben er voor te vinden! Naast mijn werk hou ik van lezen, fotograferen, wandelen en vooral van volleybal waar ik dan ook vele uren en dagen in mijn vrije tijd aan besteed.
 • Anja

  Anja

  Ik ben Anja en ik werk sinds 2010 bij ZON! en werk met veel plezier op de dreumes groep en om de maandag op de babygroep. Ik ben graag met de kinderen aan het knutselen, schminken, knuffelen en plezier aan het maken en als ik ze dan zie genieten maakt dat mij ook heel blij! Ik doe mijn best om de kinderen een warm en veilig gevoel te bieden. Elke dag is weer anders omdat de kinderen elke dag weer nieuwe dingen willen en kunnen en dat is erg leuk, ook om daar dan weer op in te spelen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn twee neefjes en de rest van mijn familie. Verder ben ik gek op musicals en films en series kijken.
 • Petra

  Petra

  Ik ben Petra en werk sinds 2000 in de kinderopvang. Sinds april 2011 werk ik bij ZON!. Werken met kinderen vind ik erg inspirerend, geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben ik ook moeder van 2 kinderen. Ik vind het leuk om te lezen, fitnessen en skieën.
 • Chantal

  Chantal

  Ik ben Chantal, getrouwd en moeder van twee dochters. Al sinds de opening in mei 2011 werk ik met heel veel plezier op de Zonneburcht. Ik ben begonnen op de babygroep waar ik iets meer dan 7 jaar op de heb gewerkt en werk nu op de dreumesgroep. Ik vind het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan, met de bakfiets naar de kinderboerderij, de speeltuin, het bos, of lekker in de tuin van de Zonneburcht. Verder ben ik erg zorgzaam, en vind ik het leuk de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.
 • Charlotte

  Charlotte

  Ik ben Charlotte en gelukkige moeder van een zoontje. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Kinderopvang ZON! Begonnen bij de NSO locatie Sport Delft en nu volledig werkzaam bij de Zonneburcht op de babygroep. In 2008 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Hierna ben ik met veel plezier de kinderopvang ingerold. Op de babygoep vind ik het belangrijk dat de kinderen en ouders een vertrouwde, gezellige, veilige en geborgen plek ervaren. Ook vind ik het fijn dat er bij ZON! veel aandacht besteed wordt aan natuur, sport en cultuur. Vooral het vele buiten zijn met de kinderen spreekt mij erg aan. Zelf maak ik ook graag een boswandeling en hou ik van kamperen, dansen en kokkerellen. Werken met kinderen is positief, mooi en inspirerend.Ze leren mij echt even 'stil te staan' in drukke tijden en te genieten van het moment. In de toekomst zou ik nog graag eens een opleiding gaan volgen op het gebied van psychologie of pedagogiek zodat ik mijn kennis en ervaring verder kan verdiepen en verbreden.
 • Tamara

  Tamara

  Ik ben Tamara en ben begonnen als stagiaire op de Zonneburcht. Na het behalen van mijn diploma pedagogische medewerker in 2013, ben ik als invalkracht komen werken voor ZON!. Sinds 2016 werk ik 2 dagen op de dreumesgroep. Daarnaast werk ik ook als invalkracht op andere groepen. Het mooiste aan ZON! vind ik dat ik mezelf kan zijn. Ik geniet erg van buiten activiteiten met de kinderen.
 • Ivar

  Ivar

  Ik ben Ivar; de jongste begeleider binnen de Zonneburcht. Ik ben te vinden op de dreumesgroep maar val ook in bij de andere groepen of bij de naschoolse opvang. Ik vind het belangrijk om het kind in jezelf niet te verliezen omdat je zo beter in contact komt met de kinderen. Naast mijn werk ga ik graag af en toe lekker uit, sporten, vissen of bankhangen. Ook ben ik bezig met een opleiding om straks naast mijn werk bij de vrijwillige brandweer van Den Hoorn te komen.
 • Xandra

  Xandra

  Ik ben Xandra. Sinds een aantal jaar werk ik bij ZON!. Ik ben begonnen als inval bij de BSO en het kinderdagverblijf en sinds 2016 aan het werk als vaste medewerkster op de Zonneburcht. Daarvoor werkte ik al binnen de kinderopvang en heb ik ook een aantal jaar gewerkt met mensen met een beperking. Ik woon in Den Hoorn. Marco is mijn vriend en samen hebben wij twee kinderen: Mees en Lynn. Mijn hobby's zijn erg gevarieerd. Ik ben gek op muziek en lees graag een boek. Tekenen, schilderen, sporten en wandelen doe ik ook regelmatig. Wanneer het voorjaar wordt ben ik ook veel te vinden in de tuin, maar ook binnen ben ik vaak bezig met de plantjes.
 • Äysegul

  Äysegul

  Ik ben Äysegul. Ik ben begonnen als stagiaire en was zo enthousiast over mijn tijd bij ZON! dat ik in 2016 bij de Zonneburcht kwam werken. Met de kinderen speel ik graag buiten, in het zonnetje of in de regen... alles kan! De quote “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” is mijn motto. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en lees ik boeken.
 • Patricia

  Patricia

  Ik ben Patricia en trotse mama van twee mooie meiden. In 2001 heb ik mijn spw3 diploma behaald en sindsdien ben ik actief in de kinderopvangbranche. In de tussentijd ben ik werkzaam geweest als kinderleidster, Nanny en gastouder. Het zien en meemaken hoe een kindje zich ontwikkelt, heeft mij altijd aangesproken. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij de Zonnebucht waar ik met heel veel plezier werkzaam ben. Ik sta voornamelijk op de babygroep waar het elke dag weer genieten is. Werken met baby's is mijn passie, de liefde die je geeft en terugkrijgt geeft je elke dag een voldaan gevoel.
 • Casper

  Casper

  Ik ben Casper en werk sinds 2011 bij de Zonneburcht op donderdag en vrijdag als algemeen medewerker. Mijn taken zijn de was verzorgen en schoonmaken. Bedjes klaarzetten en bedjes verschonen. Ik vind het leuk om bij de Zonneburcht te werken omdat het een leuk team is en ik de kinderen bijzonder vind. Op maandag en dinsdag werk ik in het restaurant van Sophia Revalidatie.
 • Annemieke

  Annemieke

  Mijn naam is Annemieke en in 2011 mocht ik ook bij de start van de Zonneburcht zijn! Mijn oudste dochter ging twee dagen mee naar de Zonneburcht, daarna volgde mijn tweede dochter. Inmiddels hebben ze alle twee afscheid genomen omdat het voor hun tijd was om naar school te gaan, maar met een mooi gevormde rugzak en een hoop gave, stoere en liefdevolle herinneringen kijken ze terug op hun tijd bij ZON! Ik vind het fijn om een sfeer te creëren waarbij kind en ouder zich welkom voelen en weten dat ze gezien en gehoord worden. Samen creatief bezig zijn en lekker spelen in de achtertuin maakt mijn dag compleet.
 • Sylvie

  Sylvie

  Mijn naam is Sylvie Devilee. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Haag. Ik heb oorspronkelijk de kappersopleiding afgerond, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik hier bij ZON! gevonden! Sinds februari ben ik werkzaam als BBL-er bij ZON! en volg ik de opleiding tot gespecialiseerd pedgagogisch medewerker bij Variva. De locaties waar je mij het meeste tegen zal komen zijn hier bij de Zonneburcht en 'bij ZON! thuis'. Zelf heb ik ook op de naschoolse opvang van ZON! gezeten waar ik altijd met veel plezier naar toe ging, omdat we veel leuke activiteiten deden. Ook vond ik het heel fijn om buiten te spelen en met de dieren te knuffelen. De manier waarop ZON! met kinderen omgaat heeft mij doen besluiten om bij ZON! te komen werken. Ik ben altijd al gek op kinderen geweest en ben blij dat ik nu iedere dag met kinderen kan werken waar ik heel veel liefde van krijg. Ik ga elke dag met een fijn gevoel naar mijn werk en kom met een voldaan gevoel weer thuis. Verder hoop ik dit werk nog vele jaren te blijven doen en zal mij proberen te specialiseren.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top