fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Welkom bij Kindercentrum De Zonneburcht

 

Welkom bij ons Kindercentrum De Zonneburcht.

Elke groep wordt begeleid door een vast team van pedagogisch medewerkers en ieder kind heeft een eigen mentor.

Deze locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Bij De Zonneburcht worden de jongste baby’s opgevangen in een horizontale groep. De rust en de aandacht voor het eigen ritme van de baby’s zijn hiermee gewaarborgd. De drie leeftijdsgroepen hebben hun eigen stamgroep: de babygroep voor kinderen van 0 tot 12 maanden, de dreumesgroep voor kinderen van 12 maanden tot 2 jaar en de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar op kan klikken om vervolgens linksbovenin de verschillende ruimtes te kiezen.

 

Heeft u buiten onze reguliere openingstijden noodopvang nodig? Mail dan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij kijken dan samen met de andere  kinderopvangorganisaties of we iets voor u kunnen betekenen. 

[klik hier] voor de tarieven van Kindercentrum De Zonneburcht (KDV)

 

zonneburcht pano

 

 

Onze medewerkers

 

 • Mirjam
 • Bernadet
 • Anja
 • Petra
 • Charlotte
 • Tamara
 • Ivar
 • Xandra
 • Äysegul
 • Patricia
 • Annemieke
 • Sylvie
 • Jeanine
 • Esmee
 • Sandra
 • Ester
 • Mirjam

  Mirjam

  Na lange tijd in de ouderenzorg te hebben gewerkt, merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om mensen naar het einde van hun leven te moeten begeleiden. Ik dacht; dit roer moet om! Ik wil mensen aan het begin van hun leven begeleiden, deze mooie wijde wereld in! Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan als pedagogisch medewerker ben ik sinds oktober 2019 werkzaam als locatiemanager bij Kindercentrum de Zonneburcht. Naast het plekje in de zon, waar mijn favoriete voetbalclub wekelijks over zingt, heb ik ook echt mijn plekje bij ZON! gevonden. Een tweede thuis waar ik elke dag weer mijn creativiteit en positieve energie kwijt kan. In alle druk(te) van tegenwoordig vind ik het heel belangrijk om regelmatig samen met de peuters te genieten van een rustmoment door middel van mindfulness, een boekje voorlezen en bijzondere gesprekken te voeren. Maar uiteraard kunnen jullie mij ook kruipend in de babygroep vinden, of in de tuin met de dreumesen! Elke dag kent weer bijzondere momenten omdat het werken met kinderen nou eenmaal bijzonder mooi is!
 • Bernadet

  Bernadet

  Ik heb 13 jaar gewerkt op een dagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen in Naaldwijk. Toen mijn oudste dochter naar school ging heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Inmiddels zijn mijn dochters 19 en 22 jaar. In 2014 ben ik gestart bij ZON! als invalkracht op de Zonneburcht waar ik inmiddels al een aantal jaren vast op de dreumesgroep werk. ZON! is anders dan andere kinderopvang organisaties, bij ZON! mag je als leidster en kind jezelf zijn en ontwikkelen. Ik ben graag met de kinderen op gelijke ooghoogte lekker buiten bezig in de tuin, snoeien, onkruid wieden, plantjes poten en je samen verwonderen bij wat je dan allemaal tegenkomt aan kleine beestjes, mooie blaadjes of pluisjes op de wind. In de modder spelen, eropuit met de bolderkar of bakfiets, knutselen, snoezelen, of spelen met kosteloos materiaal, ik ben er voor te vinden! Naast mijn werk hou ik van lezen, fotograferen, wandelen en vooral van volleybal waar ik dan ook vele uren en dagen in mijn vrije tijd aan besteed.
 • Anja

  Anja

  Ik ben Anja en ik werk sinds 2010 bij ZON! en werk met veel plezier op de dreumes groep en om de maandag op de babygroep. Ik ben graag met de kinderen aan het knutselen, schminken, knuffelen en plezier aan het maken en als ik ze dan zie genieten maakt dat mij ook heel blij! Ik doe mijn best om de kinderen een warm en veilig gevoel te bieden. Elke dag is weer anders omdat de kinderen elke dag weer nieuwe dingen willen en kunnen en dat is erg leuk, ook om daar dan weer op in te spelen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn twee neefjes en de rest van mijn familie. Verder ben ik gek op musicals en films en series kijken.
 • Petra

  Petra

  Ik ben Petra en werk sinds 2000 in de kinderopvang. Sinds april 2011 werk ik bij ZON!. Werken met kinderen vind ik erg inspirerend, geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben ik ook moeder van 2 kinderen. Ik vind het leuk om te lezen, fitnessen en skieën.
 • Charlotte

  Charlotte

  Ik ben Charlotte en gelukkige moeder van een zoontje. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Kinderopvang ZON! Begonnen bij de NSO locatie Sport Delft en nu volledig werkzaam bij de Zonneburcht op de babygroep. In 2008 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Hierna ben ik met veel plezier de kinderopvang ingerold. Op de babygoep vind ik het belangrijk dat de kinderen en ouders een vertrouwde, gezellige, veilige en geborgen plek ervaren. Ook vind ik het fijn dat er bij ZON! veel aandacht besteed wordt aan natuur, sport en cultuur. Vooral het vele buiten zijn met de kinderen spreekt mij erg aan. Zelf maak ik ook graag een boswandeling en hou ik van kamperen, dansen en kokkerellen. Werken met kinderen is positief, mooi en inspirerend. Ze leren mij echt even 'stil te staan' in drukke tijden en te genieten van het moment. In de toekomst zou ik nog graag eens een opleiding gaan volgen op het gebied van psychologie of pedagogiek zodat ik mijn kennis en ervaring verder kan verdiepen en verbreden.
 • Tamara

  Tamara

  Ik ben Tamara en ben begonnen als stagiaire op de Zonneburcht. Na het behalen van mijn diploma pedagogische medewerker in 2013, ben ik als invalkracht komen werken voor ZON!. Sinds 2016 werk ik 2 dagen op de dreumesgroep. Daarnaast werk ik ook als invalkracht op andere groepen. Het mooiste aan ZON! vind ik dat ik mezelf kan zijn. Ik geniet erg van buiten activiteiten met de kinderen.
 • Ivar

  Ivar

  Ik ben Ivar; de jongste begeleider binnen de Zonneburcht. Ik ben te vinden op de dreumesgroep maar val ook in bij de andere groepen of bij de naschoolse opvang. Ik vind het belangrijk om het kind in jezelf niet te verliezen omdat je zo beter in contact komt met de kinderen. Naast mijn werk ga ik graag af en toe lekker uit, sporten, vissen of bankhangen. Ook ben ik bezig met een opleiding om straks naast mijn werk bij de vrijwillige brandweer van Den Hoorn te komen.
 • Xandra

  Xandra

  Ik ben Xandra. Sinds een aantal jaar werk ik bij ZON!. Ik ben begonnen als inval bij de BSO en het kinderdagverblijf en sinds 2016 aan het werk als vaste medewerkster op de Zonneburcht. Daarvoor werkte ik al binnen de kinderopvang en heb ik ook een aantal jaar gewerkt met mensen met een beperking. Ik woon in Den Hoorn. Marco is mijn vriend en samen hebben wij twee kinderen: Mees en Lynn. Mijn hobby's zijn erg gevarieerd. Ik ben gek op muziek en lees graag een boek. Tekenen, schilderen, sporten en wandelen doe ik ook regelmatig. Wanneer het voorjaar wordt ben ik ook veel te vinden in de tuin, maar ook binnen ben ik vaak bezig met de plantjes.
 • Äysegul

  Äysegul

  Ik ben Äysegul. Ik ben begonnen als stagiaire en was zo enthousiast over mijn tijd bij ZON! dat ik in 2016 bij de Zonneburcht kwam werken. Met de kinderen speel ik graag buiten, in het zonnetje of in de regen... alles kan! De quote “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” is mijn motto. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en lees ik boeken.
 • Patricia

  Patricia

  Ik ben Patricia en trotse mama van twee mooie meiden. In 2001 heb ik mijn spw3 diploma behaald en sindsdien ben ik actief in de kinderopvangbranche. In de tussentijd ben ik werkzaam geweest als kinderleidster, Nanny en gastouder. Het zien en meemaken hoe een kindje zich ontwikkelt, heeft mij altijd aangesproken. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij de Zonnebucht waar ik met heel veel plezier werkzaam ben. Ik sta voornamelijk op de babygroep waar het elke dag weer genieten is. Werken met baby's is mijn passie, de liefde die je geeft en terugkrijgt geeft je elke dag een voldaan gevoel.
 • Annemieke

  Annemieke

  Mijn naam is Annemieke en in 2011 mocht ik ook bij de start van de Zonneburcht zijn! Mijn oudste dochter ging twee dagen mee naar de Zonneburcht, daarna volgde mijn tweede dochter. Inmiddels hebben ze alle twee afscheid genomen omdat het voor hun tijd was om naar school te gaan, maar met een mooi gevormde rugzak en een hoop gave, stoere en liefdevolle herinneringen kijken ze terug op hun tijd bij ZON! Ik vind het fijn om een sfeer te creëren waarbij kind en ouder zich welkom voelen en weten dat ze gezien en gehoord worden. Samen creatief bezig zijn en lekker spelen in de achtertuin maakt mijn dag compleet.
 • Sylvie

  Sylvie

  Mijn naam is Sylvie Devilee. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Haag. Ik heb oorspronkelijk de kappersopleiding afgerond, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik hier bij ZON! gevonden! Sinds februari ben ik werkzaam als BBL-er bij ZON! en volg ik de opleiding tot gespecialiseerd pedgagogisch medewerker bij Variva. De locaties waar je mij het meeste tegen zal komen zijn hier bij de Zonneburcht en 'bij ZON! thuis'. Zelf heb ik ook op de naschoolse opvang van ZON! gezeten waar ik altijd met veel plezier naar toe ging, omdat we veel leuke activiteiten deden. Ook vond ik het heel fijn om buiten te spelen en met de dieren te knuffelen. De manier waarop ZON! met kinderen omgaat heeft mij doen besluiten om bij ZON! te komen werken. Ik ben altijd al gek op kinderen geweest en ben blij dat ik nu iedere dag met kinderen kan werken waar ik heel veel liefde van krijg. Ik ga elke dag met een fijn gevoel naar mijn werk en kom met een voldaan gevoel weer thuis. Verder hoop ik dit werk nog vele jaren te blijven doen en zal mij proberen te specialiseren.
 • Jeanine

  Jeanine

  Ik ben Jeanine. In september 2020 ben ik begonnen als BBL-er bij ZON! En volg de opleiding Pedagogisch Medewerker bij Variva. Je kunt mij vinden op locatie de Zonneburcht. Voor deze opleiding heb ik voor kraamverzorgster geleerd. Maar dit paste niet bij mij. Ik heb ontdekt dat ik het leuker vind om kinderen op een langere termijn te zien in hun ontwikkeling en om een band met hun op te bouwen. Ik vind het heel leuk bij ZON!. De manier waarop ZON! met kinderen omgaat heeft mij doen besluiten om bij ZON! de opleiding te volgen. Ik ga elke dag met een fijn gevoel naar mijn werk.
 • Esmee

  Esmee

  Mijn naam is Esmee van der Sluis en woon in Bleiswijk. Sinds februari ben ik werkzaam als BBL-er bij ZON! en volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het erg leuk om buiten te zijn met de kinderen vooral om te sporten, knutselen of spelletjes te doen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Het leuke aan ZON! vind ik dat geen dag hetzelfde is iedere dag is anders!
 • Sandra

  Sandra

  Mijn naam is Sandra van Berkel, ik ben 41 jaar en woon in Delft. Vanaf 23 november 2020 kunnen jullie mij hier vinden op maandag, woensdag en vrijdagochtend. Door een vervelende samenloop van omstandigheden ben ik tijdelijk niet actief geweest op de arbeidsmarkt. Samen met mijn jobcoach van WERKSE! ben ik in contact gekomen met Kinderopvang ZON!. Na een fijn gesprek met Mirjam zijn wij overeen gekomen dat ik bij de Zonneburcht een nieuwe kans krijg mij weer te ontplooien op de arbeidsmarkt. Ik zal door de hele Zonneburcht ‘’fladderen’’ en ondersteunen waar nodig en mogelijk voor mij. Ik heb veel ervaring in de kinderopvang maar ik ga mij in deze beginperiode vooral eerst focussen op lichte werkzaamheden en ondersteunende taken op zowel facilitair gebied als soms op de groepen zelf. Ik ben heel erg blij dat ik deze kans heb gekregen en voel mij, door het warme ontvangst van de collega’s, heel erg welkom bij de Zonneburcht. Ik hoop jullie wellicht te ontmoeten en heb heel erg veel zin in deze nieuw uitdaging!
 • Ester

  Ester

  Mijn naam is Ester Olsthoorn, ik ben 28 jaar en sinds begin dit jaar woon ik samen met mijn vriend en twee katten in Bergschenhoek. Ik ben ruim vijf jaar werkzaam in de kinderopvang. Na gestart te zijn in de kinderopvang merkte ik dat het werken met kinderen ontzettend uitdagend, leuk en leerzaam is. Geen dag is hetzelfde, iedere dag biedt weer nieuwe kansen. Het is zo waardevol om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn in de veilige omgeving die jij als medewerker biedt op de groep. Dat geeft een voldaan en goed gevoel. Per 1 december zal ik gaan starten bij ZON!. Ik zal op de maandag, woensdag en vrijdag gaan werken op de dreumes groep. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie ernaar uit om de kinderen, collega’s en ouders te leren kennen. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te zingen, speel ik graag toneel, ben ik veel buiten te vinden en ben ik dol op het bezoeken van fantasy festivals. Ook geef ik leiding bij de scouting, dit doe ik met veel plezier. Heeft u een vraag aan mij? Stel hem gerust!

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top