fbpx 

Meer informatie? 0158200456

 

Op onze natuurlijke locatie in de Delftse Hout lanceren wij de eerste peuterscharrelplek van Nederland: ZON! Scharrelpeuters. Een veilige plek in de natuur waar kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. We weten dat natuurbeleving belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderzoek toont dat ook aan. 

 

Op deze plek maakt uw kind kennis met de vogels, met insecten, met groei en bloei van planten en bomen. Onder lieve en kundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekken uw kinderen ook de elementen. Wij zullen regelmatig in de buurt van de opvang op avontuur gaan. Samen in de bakfiets of met elkaar wandelen. Naar de kinderboerderij, de Papaver, of het arboretum. De Delftse Hout heeft veel te bieden. 

 

De peuterscharrelplek is in de vorm van halve dag opvang van 8.00 uur tot 13.00 uur.  Hierdoor komt u ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/).

 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend en tijdens schoolvakanties gesloten. Het uurtarief voor de peuterscharrelplek is € 8,10. Dit is inclusief de luiers en een gezonde lunch. Kinderen van ouders die al kinderen bij ZON! hebben (gehad) hebben voorrang, we hebben 16 plekjes per dag. 

 

 

 image1

 

Onze medewerkers

 • Martine
 • Bram
 • Martine

  Martine

  Ik ben Martine en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag het vaste gezicht bij de Scharrelpeuters. In 2003 heb ik mijn opleiding HBO orthopedagogiek afgerond. In mijn vrije tijd geef ik les aan kinderen over de omgang en communicatie met paarden. Ik vind het dan ook leuk om de peuters mee te nemen naar de paarden en met ze kennis te laten maken. Daarnaast ga ik graag onze mooie tuin in om samen met de peuters te ontdekken wat daar allemaal te beleven is, spelen met modder, op zoek naar insecten, klimmen en klauteren.
 • Bram

  Bram

  Ik ben Bram, geboren en getogen in Delft. Van jongs af aan ben ik veel buiten te vinden en nog steeds trek ik er geregeld op uit om vogels, wild en paddenstoelen te spotten. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en vind het belangrijk dat kinderen ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn handen. Knutselen of klussen bijvoorbeeld, maar van vuurtjes stoken en hutten bouwen word ik ook nog altijd enthousiast.

Kinderopvang ZON!

Adres: Lookwatering 62, 2635 EA, Den Hoorn

Telefoon: 0158200456

Volg ons

Top