Meer informatie? 0617511226

 

Welkom bij de Zonneburcht

 

Welkom bij ons kinderdagverblijf de Zonneburcht. Deze locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Bij de Zonneburcht worden de jongste baby’s opgevangen in een horizontale groep. De rust en de aandacht voor het eigen ritme van de baby’s zijn hiermee gewaarborgd. De drie leeftijdsgroepen hebben hun eigen stamgroep: de babygroep voor kinderen van 0 tot 12 maanden, de dreumesgroep voor kinderen van 12 maanden tot 2 jaar en de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Elke groep wordt begeleid door een vast team van pedagogisch medewerkers en ieder kind heeft een eigen mentor.

Deze locatie biedt dagopvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Bij de Zonneburcht worden de jongste baby’s opgevangen in een horizontale groep. De rust en de aandacht voor het eigen ritme van de baby’s zijn hiermee gewaarborgd. De drie leeftijdsgroepen hebben hun eigen stamgroep: de babygroep voor kinderen van 0 tot 12 maanden, de dreumesgroep voor kinderen van 12 maanden tot 2 jaar en de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

 

Klik op de foto om een 360 rondleiding te starten en een kijkje te nemen op deze locatie. Rechtsonderin verschijnt een keuzemenu met drie streepjes waar op kan klikken om vervolgens linksbovenin de verschillende ruimtes te kiezen.

 

zonneburcht pano

 

 

Onze medewerkers

 

 • Elena
 • Vivian
 • Erika
 • Bernadet
 • Anja
 • Petra
 • Chantal
 • Charlotte
 • Tamara
 • Ivar
 • Xandra
 • Äysegul
 • Patricia
 • Casper
 • Elena

  Elena

  Na 28 jaar in de verstandelijk gezondheidzorg gewerkt te hebben, heb ik de overstap naar de Kinderopvang gemaakt. In 2011 ben ik gestart als locatiemanager van De Zonneburcht. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Kinderen zijn allemaal kleine unieke mensjes die een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik voel mij gelukkig en op mijn plek hier. Het voelt als een voorrecht onderdeel te mogen zijn in hun leven. Bij de Zonneburcht worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Blije gezichten zijn mijn graadmeter. Aandacht geven, flexibiliteit, ervaringen opdoen, herinneringen maken zijn belangrijke items in mijn manier van werken. Het liefst doe ik alles net even iets anders. Verder ben ik moeder van Thomas, vrijwilliger bij de Cliniclowns, heb ik een volkstuin en ga ik graag naar het theater en de film met vrienden. Koken (en eten) en Italië zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Mijn droom is ooit nog een keer maanden door Italië zwerven.
 • Vivian

  Vivian

  Vivian (beter bekend als Viev) werkt vanaf de opening in 2011 bij de Zonneburcht. Daar werkt ze met veel plezier op de peutergroep. Ze kan zichzelf zijn wat ze erg belangrijk vindt. Dit wil ze de kinderen ook meegeven. Lekker ravotten, stoeien en veel naar buiten. Buiten zijn in de natuur betekent veel voor Viev. Daar kan ze zichzelf dan lekker opladen.
 • Erika

  Erika

  Erika is moeder van 3 kinderen, en is begonnen bij Kinderopvang ZON! op locatie NSO ZON! Sport Delft in 2009. Ze heeft daar ook de coördinatie gedaan van de tussenschoolse opvang bij scholen in Delfgauw. Sinds de opening van de Zonneburcht in 2011 werkt ze met plezier op het kinderdagverblijf, eerst bij de baby’s en nu bij de peuters. Kinderen de ruimte geven om te ontdekken, te ontwikkelen vindt ze belangrijk. Knuffelen en zorgen dat ze zich veilig voelen staan hoog in het vaandel.
 • Bernadet

  Bernadet

  Bernadet heeft 13 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen. Toen haar dochter naar school ging heeft ze de overstap gemaakt naar de reguliere kinderopvang. In 2014 is ze gestart bij ZON! als invalkracht op de Zonneburcht waar ze nu een vast gezicht is op de dreumesgroep. ZON! is anders dan andere kinderopvangorganisaties, bij ZON! mag je als leidster en kind jezelf zijn en ontwikkelen. In de modder spelen, er op uit met de bolderkar, knutselen, snoezelen, koken of spelen met kosteloos materiaal, niets is te gek bij ZON! Naast haar werk houdt ze van lezen, wandelen en vooral volleybal waar ze dan ook vele uren van haar vrije tijd aan besteedt.
 • Anja

  Anja

  Anja werkt sinds 2010 bij ZON! en nu met veel plezier op de dreumesgroep. Ze is graag met de kinderen aan het knutselen, schminken, plezier maken en als ze ze dan ziet genieten maakt dat haar ook heel blij! Elke dag is weer anders omdat de kinderen elke dag weer nieuwe dingen willen en kunnen en dat is erg leuk, ook om daar weer op in te spelen. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar 2 neefjes. Anja is gek op musicals en kijkt graag films/series.
 • Petra

  Petra

  Petra werkt sinds 2000 in de kinderopvang. Sinds april 2011 werkt zij bij ZON!. Werken met kinderen vindt zij erg inspirerend, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is zij ook moeder van 2 kinderen. Petra vindt het leuk om te lezen, fitnessen en skieën.
 • Chantal

  Chantal

  Chantal werkt vanaf de opening in 2011 bij de Zonneburcht op de babygroep. Ze heeft het daar erg naar haar zin. Ze gaat elke dag met veel plezier naar haar werk om de baby’s te verzorgen, te knuffelen en te stimuleren in de ontwikkeling. Ze is getrouwd met Henk en is moeder van Zoë en Liz.
 • Charlotte

  Charlotte

  Charlotte is sinds 2011 werkzaam bij kinderopvang ZON! Ze begon bij NSO Sport Delft en is nu volledig werkzaam bij de Zonneburcht op de baby/dreumesgroep. In 2008 is ze afgestudeerd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Met veel plezier is ze de kinderopvang ingerold. Ze vindt het erg leuk dat er bij ZON! veel aandacht wordt besteed aan natuur, sport en cultuur. Zelf houdt ze ook veel van natuur en kamperen, en heeft ze een passie voor dansen, muziek en koken. Werken met kinderen is positief, mooi en inspirerend. Ze leren mij echt even 'stil te staan' en te genieten van het moment. Nu sinds 2 jaar is ze zelf moeder van een zoontje en daar geniet ze met volle teugen van.
 • Tamara

  Tamara

  Tamara is begonnen als stagiaire op de Zonneburcht. Na het behalen van haar diploma pedagogische medewerker in 2013, is ze als invalkracht komen te werken voor ZON!. Sinds 2016 werkt ze 2 dagen op de dreumesgroep. Daarnaast werkt ze ook als invalkracht op andere groepen. Het mooiste aan ZON! vindt Tamara dat ze zichzelf kan zijn. Ze geniet erg van buiten activiteiten met de kinderen.
 • Ivar

  Ivar

  Dit is Ivar de jongste medewerker op de Zonneburcht en nu een jaar klaar met zijn opleiding en aan het werk bij de Zonneburcht. Hij is vaak op de peutergroep te vinden waar hij met plezier werkt, maar zo nu en dan valt hij ook in bij de naschoolse opvang. Hij vindt het belangrijk op het werk om het kind in zichzelf niet te verliezen want juist daarmee kom je goed in contact met de kinderen. Buiten de Zonneburcht doet hij aan fitness en bootcampen maar houdt hij er ook van om lekker series te kijken en zo nu en dan eens uit te gaan.
 • Xandra

  Xandra

  Na jaren in de gehandicaptenzorg heeft Xandra in 2001 de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Bij de Zonneburcht is ze sinds 2016 aan het werk bij de babygroep. Daarvoor was ze werkzaam op verschillende BSO- locaties van ZON!. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn en op een creatieve manier oplossingen te bedenken, op de babygroep rust te creëren, door muziek, fijne veilige hoekjes te creëren. Ze woont in Den Hoorn en is getrouwd met Marco en is moeder van Mees en Lynn.
 • Äysegul

  Äysegul

  Äysegul is begonnen als stagiaire en was hier zo enthousiast over, dat ze in 2016 bij de Zonneburcht is komen werken. Met de kinderen speelt ze graag buiten, in het zonnetje of met regen..alles kan! De quote “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” is haar motto. In haar vrije tijd kijkt ze graag films en leest ze boeken.
 • Patricia

  Patricia

  Patricia is trotse mama van twee mooie meiden. In 2001 is ze belandt in de kinderopvang. In de tussentijd is ze werkzaam geweest als kinderleidster, Nanny en gastouder. Het zien en meemaken hoe een kindje zich ontwikkelt heeft haar altijd aangesproken. Sinds november 2016 is ze werkzaam bij de Zonnebucht waar ze met heel veel plezier werkzaam is. Ze staat voornamelijk op de babygroep waar het elke dag weer genieten is.
 • Casper

  Casper

  Dit is Casper van der linde. Hij werkt sinds 2011 bij de Zonneburcht op donderdag en vrijdag als algemeen medewerker. Zijn taken zijn de was verzorgen en schoonmaken. Bedjes klaarzetten en bedjes verschonen. Hij vindt het leuk om bij de Zonneburcht te werken omdat het een leuk team is en hij de kinderen bijzonder vindt. Op maandag en dinsdag werkt Casper in het restaurant van Sophia Revalidatie.

Kinderopvang ZON!

Adres: Rotterdamseweg 270,

2628 AT, Delft

Telefoon: 0617511226

Volg ons

Top